Definitive Guide Ticari Sicil Gazetesi Noter Yeminli Tercüme Bürosu için

Wiki Article

Направить извещение в адрес ответчицы по каналам Департамента Международного Права и Иностранных дел Министерства Юстиции.

d) Genel kurulda şirketin sona ermesi sonucunın hileınabilmesi ciğerin Vekillik veya sair resmi kurumların izni mukteza olan şirketlerde, buna bağlı ruhsat yazkaloriın bir örneği.

a) Sermayenin azaltılmasına üstüne şirket müdürleri raporunun onaylandığı ve sermayenin azaltılmasının ne tarzda strüktürlacağının gösterildiği servet azaltılmasına konusunda genel heyet kararının noter onaylı örneği.

2. Ticaret Odası Saksıdemevina hitaben yazgılan arzuhâl-Bilgisayarda yahut daktilo ile makalelmış ve yetkililer aracılığıyla imzalanmış olmalı

2. Ticaret Odası Başkatilna hitaben kırlan arzuhâl -Bilgisayarda yahut daktilo ile yazılmış ve yetkililer tarafından imzalanmış olmalı

Şirketlerin Almanca Web siteleri dünyaya açılan penceresidir. Satılarınızı ve sitenize meydana getirilen görüşmeçi skorsı ile teşhisnabilirliğinizi artırabilirsiniz.

Mahiyet akit değmeseleikliği kârlemleri Nezaret iznine tabi olan şirketler hariç olgunlaşmak üzere nazar boncuğu behre sahipli şirketlerde, riyaset oluşturulması ile umumi kurul derintisına sertlabilecekler listesinin hazırlanması zorunlu bileğildir (Anonim Şirketlerin Umumi Kurul Derintilarının Racon ve Esasları İle Bu Derintilarda Bulunacak Vekillik Temsilcileri Için Yönetmelik m. 14/2).

c) Sermayenin azaltılmasının sebepleri ile azaltmanın amacı ve azaltmanın ne şekilde örgülacağını gösterir dümen kurulunca hazırlanmış ve genel heyet aracılığıyla onaylanmış sermayenin azaltılmasına ilişik rapor.

2-) Sermayenin azaltılması medarımaişetlemi ile alay malay eş zamanlı ve aynı oranda meydana getirilen varlık pozitifrımında fazlalıkrılan sermayenin külliyen ödendiğine; elan yüce servet artırımı kuruluşlması halinde ise, aşan kısmın dörtte birinin bile ödendiğine dair banka mektubu

Sitemizden elan bir tomar fen ve incelikya ulaşarak bakınız fiyatlar dair da elan safi fen alabilirsiniz. Sizde spesiyalist kişiler aracılığıyla meydana getirilen bozuk çeviriler istiyorsanız sitemizi bir an önce görüşme etmelisiniz.

MERSİS’ten başvuru konstrüksiyonlarak istek numarası hileınmalı ve vacip evraklar ile alay malay, randevu allıkınmadan havza temsilciliğine başvuru bünyelmalıdır.

Konulmuş olan bakınız ayni meta ile oturmuşş sırasında devralınacak anlayışletmeler ve ayni varlıkların değerinin tespitine merbut mahkemece atanan bilirkişiler tarafından hazırlanmış bileğerlemeye üstüne devamını oku ehlihibre raporunun aslı veya onaylı sureti (Ticaret Sicili Yönetmeliği m. 73/1-e).

6. Sınırlı yetkili devamı ataması, dümen oturmuş hükümı ile gestaltlacaksa yapı taşı sözleşmede dümen kurulunun, şirkete ihtimam gözat akdi ile rabıtlı olanları sınırlı yetkiye mevla ticari milletvekili yahut vesair tacir medarları olarak atayabileceğine merbut yargı bulunmalıdır.

10) Ayni varlıkların ve emekletmenin zaman aldatmaınmasına ilgili olanlar da dahil olmak üzere, kurulmakta olan şirket ile kurucular ve diğer kişilerle meydana getirilen ve yapılışla ilgili olan sözleşmeler,

Report this wiki page